08-34 21 22

Samarbeten


G&Lbak-4f

 

 

 

 

Idrottsskadespecialisterna samarbetar med Gå & Löpkliniken. Gå & Löpkliniken är specialister på att prova ut Ortopediska fotbäddar och löparskor. Felställningar i fot så som pronation och lågt fotvalv kan ge många typer av överbelastningsskador. Tillsammans med behandling och rehabilitering så är ortopediska fotbäddar ett komplement till vår behandling.

Våra kunder har 10% rabatt på alla produkter i butiken (gäller ej ortopedteknik och reavaror) samt får gratis undersökningen vid utprovning av ortopediska fotbäddar. Fråga oss vid nästa besök för remiss/rabattkort.

 

Idrottsskadespecialisterna samarbetar med Specialistcenter Scandinavia. Specialistcenter leds av flera ortopedkirurger, med olika specialist inriktningar, så som  fotled, axelled, knäled samt höftled. Specialistcenter har sina lokaler i Eskilstuna, Västerås, Stockholm och Södertälje. Kliniken har mottagningar på dagtid.

När du är under behandling hos oss och vi bedömer att din skada eventuellt skulle behöva opereras eller utredas vidare kan vi remittera dig direkt till Ortoped. Allt för att vårdkedjan ska gå så fort som möjlig.

Som kund hos oss har du möjlighet att få träffa Ortoped från Specialistcenter vissa dagar i månaden på vår klinik. Kontakta oss för mer information, 08342122.