08-34 21 22

Peter Qvick


Direkt efter studierna arbetade Peter i Skövde på en klinik inriktad på både rygg- och idrottsskador. Han var samtidigt aktiv som naprapat för IFK Skövde Handboll, Skövde ishockey samt alpina damlandslaget. Peter jobbade därefter heltid under tre års tid med alpina damlandslaget.

Peter har själv en idrottsbakgrund som ishockeymålvakt på junior elitnivå samt div 1 nivå. Han brinner idag för löpning och styrketräning.

 

My Wigholm


My har ett brinnande intresse för kropp och hälsa. Hon har själv en bakgrund som tävlingssimmare, med erfarenheter från mästerskap på såväl ungdom, junior samt seniornivå. Under 10 års tid har My på sin fritid jobbat med simning på ungdomsnivå.  Hon har tidigare jobbat på en klinik inriktad på rygg och nackproblematik. Idag tränar hon en mix av styrketräning, styrkelyft och simning, 

 

Ellen Melia


Ellen har ett brinnande intresse för kropp och hälsa. Utöver utbildningen på Naprapathögskolan har hon vidareutbildat sig som personlig tränare, dry needling samt läst hälsopedagogik och retorik på Stockholms Universitet. Hennes strävan är att du som patient ska känna dig nöjd och trygg efter behandlingen, där du fått svar på dina frågor och funderingar om dina besvär. Ellen kommer anpassa rehabiliteringen efter din individuella kravprofil så att behandlingsplanen känns motiverande. Tidigare har Ellen gått på musikalgymnasium och folkhögskola med inriktning dans-teater men idag har hon bytt ut scenkonst till styrketräning och spinning som favorit sysselsättning.

Michael Käll


Michael har tidigare arbetat på en klinik inriktat på ryggbesvär. Under studieåren hade Michael hand om Duvbo IK innebandy och efter studierna även varit aktiv naprapat inom Täby fotbollsklubb. Har tidigare testat på det mesta inom idrott så som gymnastik, friidrott, innebandy, fotboll, simning, gym m.m. Men fokus på innebandy och simning där han var aktiv på elivnivå. Har ett stort idrottsintresse och söndagar är vikt till amerikansk fotboll. Just nu arbetar Michael för att återuppta Thai boxningen.

 

Elina Almström


Elina är legitimerad fysioterapeut med intresse för idrottsskador, ledbesvär och överbelastningsproblematik. Hon har tidigare tävligsbakgrund inom friidrott och tyngdlyftning, men nu består träningen bland annat av styrketräning, löpning och yoga.

Linus Petersson


Linus Petersson, Naprapat.

Linus kommer från västkusten och har en bakgrund inom arbete med barn- och ungdomar, mestadels innebärande skola och idrott. Sin egna idrottskarriär har inneburit fotbollsspel på subelitnivå (Halmstad Bk, Nyköping Bis, Akropolis If) samt ett evigt kämpande med golfklubban.
Innan sin utbildning till Naprapat läste han till idrottskonsulent på Bosöns idrottsinstitut där han genomgick flertalet kurser, bl.a fystestinstruktör, hälsoprofilbedömare. Linus är även certifierad inom Dry needling.

 

 

Stefan Jadestig


Stefan är själv tidigare elitsimmare med erfarenhet från mästerskap både på ungdom, junior och seniornivå. Nu har han tagit upp simträningen igen på mastersnivå och tränar även en del styrketräning. Han är även diplomerad simtränare av Svenska Simförbundet och har jobbat som simtränare runt om i landet på både ungdoms- och elitnivå (Stockholmspolisens sim och livräddnignssällskap och Tyresö simklubb).

DANIEL THÖRNROOS


Daniel har jobbat som Naprapat i fotbollslaget Vallentuna BK div 2 och med idrottare från Stockholm Multisport sedan 2008. Daniel har själv spelat fotboll i distriktslag och i div 1, han har även sprungit Stockholm Marathon och Lidingöloppet flera gånger. Hans nuvarande träning består framförallt av löpning och Crossfit. Han har även jobbat 2 år som operationsassistent på ortopeden.